Νέες Τεχνολογίες / Εκπαίδευση

LLM CARE Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Φροντίδας Υγείας Long Lasting Memories Care (LLM Care) αποτελεί ένα πιστοποιημένο προϊόν εξελιγμένης τεχνολογίας, το οποίο συνδυάζει τις πιο σύγχρονες νοητικές ασκήσεις με τη σωματική δραστηριότητα μέσα από ένα διασκεδαστικό περιβάλλον. Ο συνδυασμός φυσικής και νοητικής άσκησης αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που παρατείνει το χρόνο της ανεξάρτητης και αυτόνομης διαβίωσης, επιδρώντας άμεσα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των επωφελουμένων

 

PLAY STORY είναι ένα σύγχρονο, evidence based θεραπευτικό μοντέλο, το οποίο δίνει στον θεραπευτή την δυνατότητα να χρησιμοποιεί δημιουργικές προσεγγίσεις για θεραπεία, επίλυση προβλημάτων, προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη.

Το StoryPlay φέρνει μαζί τα στοιχεία της ιστορίας, την δημιουργικότητα και το παιχνίδι προκειμένου να σχηματίσει μια μοναδική και αποδεδειγμένα αποτελεσματική μέθοδο που θα φέρει ως αποτέλεσμα την θετική αλλαγή, την θεραπεία και την επίλυση προβλημάτων.

 

ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Η ανταλλαγή πληροφοριών και υπηρεσιών είναι σημαντική. Η αναζήτηση στο διαδίκτυο , η αλληλεπίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας έφερε σε επαφή με πολλές εθελοντικές ομάδες, οργανώσεις και μη κερδοσκοπικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας για τη συμπερίληψη των ΑμεΑ.

Στέγη Ευγηρίας Καϊμακλίου “Αρχάγγελος Μιχαήλ

Σύνδεσμος Γονέων & Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών

Συνεργασίες με  Πανεπιστήμια

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών

Ομάδες Συνύπαρξης και εκστρατείες ευαισθητοποίησης

Ημερίδες και Σεμινάρια Πληροφόρησης και Εκπαίδευσης

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Ο στόχος μας είναι μέσα από τις δράσεις μιας ομάδας εμπνευσμένων και ενθουσιωδών εθελοντών, να γνωστοποιήσουμε το έργο και την φιλοσοφία του Αγίου Στεφάνου και να στηρίξουμε την ευάλωτη κοινωνική ομάδα την οποία υπηρετούμε.

Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Σώματος των Εθελοντών, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα εθελοντισμού με στόχο να εκπαιδεύουμε, να συντονίζουμε και να υποστηρίζουμε τους εθελοντές μας ώστε όλοι μαζί να μοιραστούμε τα δώρα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Πιστεύουμε ότι μέσα από την ενεργό συμμετοχή σας θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις ικανότητες σας για το καλό της ευάλωτης κοινωνικής ομάδας την οποία υπηρετούμε, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα ώστε να τοποθετηθεί ακόμα ένα λιθαράκι στην κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

1)Συμμετοχή  ως εταίρος σε Πρόγραμμα Horizon  “RESP-AIR” ( Indoor air quality and health)με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

2)Πρόγραμμα Erasmus SEX-ED.NEXT (Παντείο Πανεπιστήμιο Aθηνών)

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ & ΦΙΛΟΥΣ