Ανθρώπινο Δυναμικό

 

Με όραμά μας να γίνουμε το σημείο αναφοράς στον τομέα της σύγχρονης φροντίδας ,εκπαίδευσης και αυτόνομης διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιλογή των συνεργατών μας.
Το Ανθρώπινο Δυναμικό του Αγίου Στεφάνου διακρίνεται για τις γνώσεις και τον υψηλό επαγγελματισμό του και παράλληλα ξεχωρίζει για το ήθος και την ευαισθησία του.

Η εμπειρία στο αντικείμενο εργασίας, ο συνδυασμός θεωρητικής γνώσης και πρακτικής εφαρμογής, η ευγένεια, η υπευθυνότητα, η ικανότητα προσαρμογής σε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις, η ευελιξία και το ομαδικό πνεύμα αποτελούν κριτήρια της επιλογής των εργαζομένων στη Μονάδα μας, με απώτερο στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από όλη την οικογένεια του Αγίου Στεφάνου.

Παράλληλα, η διαδικασία ένταξης και εκπαίδευσης των νέο προσλαμβανομένων και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην ποιοτική εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία συμβάλλουν στην ανάπτυξη και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Μονάδας μας.
Η διοίκηση του Αγίου Στεφάνου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των νέων συνεργατών του κέντρου, με σκοπό την αποτελεσματική πλήρωση των στρατηγικών στόχων.

Το προσωπικό εκπαιδεύεται συνεχώς για την αντιμετώπιση δύσκολων συνθηκών αλλά και διαφόρων πρακτικών θεμάτων

Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της οικογένειας του Αγίου Στεφάνου , μπορείτε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα είτε ηλεκτρονικά
στο email:info@agiosstefanos.org

είτε καταθέτοντάς το στα γραφεία της διοίκησης,
καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 19:00 μμ.